• statice statice
  • samsoe samsoe
  • moens_klint_vinter moens_klint_vinter
  • malurt malurt
  • irisblade irisblade
  • hirtshals hirtshals
  • havbund havbund
  • gul_iris gul_iris
  • fyrtårn fyrtårn
  • birk birk

om Irene Brandt:

Jeg blev uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i 1989. Siden har jeg primært arbejdet med fagblade - først som journalist senere som skrivende redaktør på tre fagblade, men også som vikar på Midjyllands Avis, hvilket betød et dejligt gensyn med dagspressen, som jeg ikke har arbejdet med siden min praktiktid på dagbladet Vestkysten..
Mit arbejde har oftest været på enmandsbetjente redaktioner, hvilket kræver stor alsidighed, for man kan ikke klare sig uden en bunke kompetencer, som blandt andet - ud over at researche, interviewe, skrive og redigere, som jeg er uddannet til - også omfatter økonomistyring, layout, fotoopgaver, webredigering, udvikling af kommunikationsstrategier, informationsopgaver, rådgivning og meget, meget mere.
I dag er jeg redaktør på avisen Økologi & Erhverv, der udgives af Økologisk Landsforening - et arbejde, der giver stor mening for mig. Det er rigtig dejligt, at arbejde for en sag, jeg personligt kan stå inde for 100%.

Min hjemmeside hedder 'sommervig tekst'. Sommervig er navnet på mit fristed midt i storbyen, hvor jeg kan slappe af, dyrke have og være en del af et dejligt fællesskab - så navnet faldt lige for at bruge.

Du er velkommen til at læse løs her på siderne, hvor du finder et udvalg af artikler, jeg har skrevet. Du bedes dog respektere, at alle artikler er omfattet af min ophavsret. Du må altså ikke benytte artiklerne kommercielt eller formidle dem uden min tilladelse.

Du meget velkommen til at kontakte mig. Brug kontaktlinket herunder eller ring på tlf: 5380 6503

På min LinkedIn-profil kan du se mit cv og diverse anbefalinger:

http://www.linkedin.com/profile/view?id=20775943&trk=tab_pro

Én af de ting, mit arbejde har kastet mig ud i, er hjemmeside-design. Gennem efteruddanelse har jeg lært at bruge Adobes Creative Suite-pakken - bl.a. Dreamweaver, som denne hjemmeside er designet i. Hvis du synes, siden ser mærkelig ud, så vælg en anden browser end Explorer - for eksempel Chrome eller Firefox.
En anden ting, mit arbejde har kastet mig ud i, er fotografering. Også på dette felt, har jeg udviklet mig gennem efteruddannelse, og jeg er blevet meget glad for de muligheder, fotografering rummer. Herover kan du se et lille slideshow med nogle få af de mange tusinde billeder, jeg har taget.